Magneettinen rannetuki

36,90 

Magneettinen rannetuki sisältää 12 kpl magneetteja, kooltaan 9.5 x 5 mm, sekä 2 kpl lisämagneetteja, joiden koko on 25 x 5 mm. Lisämagneetit voidaan tarrakiinnityksellä sijoittaa juuri sinne, missä kipua tuntuu eniten.
Kaikkien magneettien voimakkuus on 500 Gaussia. Tuotetta voi käyttää vuorokauden ympäri.

Rannetuki on yhden koon tuote, joka sopii kaikille. Tuotteen voi kiepauttaa joko yläkautta tai alakautta, eli on kaksi eri tapaa tehdä tuen kiinnitys. Tämä tuntuu myös hieman erilaisena tukena.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Miten magneetit toimivat?
Magneetit vaikuttavat ihmisen sähkökenttään ja saavat solut työskentelemään tehokkaammin. Magneettihoidon  avulla verenkierto vilkastuu, veren hapenkuljetuskyky paranee ja tämä lisää solujen aineenvaihduntaa. Tähän vaikuttaa mm. veressämme olevan rauta.

Erityisesti apua ovat magneettisesta rannetuesta ovat saaneet reumapotilaat ja urheilijat.

Asiakkaamme käyttävät magneettista rannetukea mm. seuraaviin tilanteisiin:
– rannekipuihin ja turvotukseen; esimerkiksi rannekanavan ahtauden aiheuttama kipu ja puutuminen helpottuvat
– hiirikäden vaivoihin
– käden verenkierron parantamiseen
– leikkauksen jälkeiseen hoitoon

Valmistusmateriaali: Neopreeni
On olemassa pieni joukko ihmisiä, jotka ovat neopreenille allergisia. Suosittelemme tällaisissa tapauksissa käyttämään puuvillahanskaa tai/ja sidettä alla. Tuki voidaan pitää myös vaatteiden päällä.

Pesuohjeet:
Suositellaan kuivapesua, jos mahdollista. Jos ei kuivapesu onnistu, niin käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä miedolla pesuaineella.

Kuivatetaan vaakatasossa pyyhkeen päällä. Jos laitat tuen kuivumaan pyykkinarulle, magneetit voivat siirtyä toinen toisensa päälle, ja tuotetta ei saa enää toimivaksi.