Magneettinen selkätuki

39,00 

Magneettinen monikäyttövyö lisää voimakkaasti verenkiertoa ja useat asiakkaat ovat kokeneet, että tuote käynnistää lymfakierron, ja poistaa näin turvotusta. Urheilijat käyttävät tätä ensiapuhoitona lihasvammoihin ja kramppeihin. Erityisesti siitä ovat apua saaneet naiset gynekologisiin vaivoihin, kuten kuukautiskipuihin ja vaihdevuosivaivoihin. Se on auttanut erilaisiin selkäkipuihin, mm. selkäreumaan. Kylkiluun murtumien hoitamisessa tämä on ollut erinomainen apu, samoin välilevyn pullistumassa. Tuki on tehokas apu yläselän ja nikamien kiputilojen hoitoon, ja näihin sitä erityisesti suosittelemme. Käyttökohteena myös leikkauspotilailla haavojen nopeampi paraneminen ja erilaisten ihottumien hoito.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Magneettinen selkätuki sisältää 12 kpl magneetteja, joiden koko on 15 x 5 mm. Kaikkien voimakkuus on 450-550 gaussia, ja ne on sijoitettuina tärkeimpiin akupisteisiin. Näin ne tuovat parhaan avun verenkierron lisäämiseen.
Tuotetta voidaan käyttää ympäri vuorokauden.

Pesuohjeet:
Suositellaan kuivapesua, jos mahdollista. Jos ei kuivapesu onnistu, niin käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä miedolla pesuaineella.
Kuivatetaan vaakatasossa pyyhkeen päällä. Jos laitat tuen kuivumaan pyykkinarulle, magneetit voivat siirtyä toinen toisensa päälle, ja tuotetta ei saa enää toimivaksi.